Economie Enkhuizen op de kaart zetten: ondernemende verbinders gezocht

Nieuws
Positieve bijdrage leveren aan de lokale en regionale economie.
Positieve bijdrage leveren aan de lokale en regionale economie. Foto: aangeleverd

Stichting Marketing Enkhuizen is op zoek naar een nieuwe Raad van Bestuur en zoekt ondernemende verbinders. Stichting Marketing Enkhuizen werd in april officieel opgericht en richt zich op citymarketing, evenementen coördinatie en gastheerschap voor Enkhuizen, Stedebroec en Drechterland. 

Het tijdelijke oprichtingsbestuur is voortgekomen uit een werkgroep met deelnemers van de gemeente, ondernemersverenigingen en diverse toeristische organisaties. Per 2021 is de stichting op zoek naar een nieuwe Raad van Bestuur. Wil je een positieve bijdrage leveren aan de lokale en regionale economie? Je expertise en netwerk inzetten voor het algemene belang van Enkhuizen en omgeving? 

Vacature

Ben jij ondernemend en heb je een verbindend karakter? Dan ben jij misschien een van de toekomstige bestuursleden van Stichting Marketing Enkhuizen. Affiniteit met toerisme, marketing of gastheerschap zijn een pré en bij voorkeur bestuurlijke ervaring in het publiek-privaat domein. Meer informatie via de website van EnkhuizenBoeit.

Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda