Activiteitenweek Inventas Stede Broec

Algemeen
Van tokkelen tot haar&make-up: er is van alles te doen.
Van tokkelen tot haar&make-up: er is van alles te doen. Foto: Rodi/archief

Jongerencentrum Inventas en Team Sportservice West-Friesland organiseren tijdens de herfstvakantie een week lang activiteiten voor jongeren van acht tot zestien jaar.

Jongerencentrum Inventas en Team Sportservice organiseren samen met lokale verenigingen verschillende workshops. Voor verenigingen is het een kans om op een laagdrempelige manier een proefles aan de jeugd te geven en zo nieuwe leden te werven. 

Tokkelen & lasergamen

Er is een uitgebreid, uitdagend programma samengesteld met activiteiten zoals lasergamen, haar- en make up workshop, kickboksen, survival, koken, voetbal, turnen en freerunning. Maar ook schermen, kinbal en boarden en skeeleren in een sporthal en tokkelen vanaf een tokkelbaan. Prijs vanaf 2,50 euro per activiteit. 

Aanmelden

Zie voor het totale aanbod: tstadsplein.nl/activiteiten. Inschrijven vóór 8 oktober. Meedoen mag met zoveel activiteiten als je wilt. Wordt een activiteit twee keer aangeboden? Dan is het de bedoeling dat je maar één keer mee inschrijft zodat iedereen de kans heeft om mee te doen. AIs de eigen bijdrage te hoog is, meldt dit dan bij uw maatschappelijk dienstverlener of intern begeleider; dan wordt samen gekeken naar de mogelijkheden. Meer informatie bij Jillis Vermeulen via coordinator@jcinventas.nl of 0228 518048. Zie ook: tstadsplein.nl/activiteiten