Ledenvergadering Oud Stede Broec afgelast

Algemeen
Ledenvergadering en toneelstuk 't Leste Kievitsai 30 oktober zijn afgelast.
Ledenvergadering en toneelstuk 't Leste Kievitsai 30 oktober zijn afgelast.

STEDE BROEC De algemene ledenvergadering van historische vereniging Oud Stede Broec van 30 oktober a.s. gaat niet door. Ook het West-Fries toneelstuk ‘t leste Kievitsai gaat niet door. De aangepaste agenda is te vinden op oudstedebroec.nl.

De algemene ledenvergadering stond aanvankelijk gepland voor 24 april en was verplaatst naar oktober vanwege de corona-maatregelen, maar gaat nu dus definitief niet door. De aangepaste agenda wordt nu geplaatst op oudstedebroec.nl. Leden die vragen hebben of niet kunnen instemmen met voorstellen kunnen dit per email bekend maken tot uiterlijk 31 oktober 2020 via de secretaris van de vereniging. Wie geen vragen of bezwaren heeft, hoeft niet te reageren. Door deze actie hoopt het bestuur toch de jaarlijkse verantwoording te hebben afgelegd.

Programma 2020: steeds geplaagd door corona

De historische vereniging heeft begin september nog wel de expositie over 75 jaar Bevrijding georganiseerd. Maar de verontrustende berichten over de toegenomen verspreiding van het coronavirus maken het ook noodzakelijk om de Open Huis-rondleidingen door het museale pand op de eerste zaterdagen van de maand op te schorten tot gunstiger tijden.