Creatieve activiteiten volwassenen en kinderen

Algemeen
Coronaproof spellen en creatieve activiteiten in 't Stadsplein.
Coronaproof spellen en creatieve activiteiten in 't Stadsplein. Foto: AdobeStock

’t Stadsplein in Bovenkarspel heeft een aangepast corona-proof programma. Iedere week, tot nader bericht, zijn er drie activiteiten voor volwassenen. Op woensdagmiddag is er de knutselclub voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar.

Een lekker spannend potje Yahtzee spelen kan dinsdag van 13.30 tot 16.00 uur. Neem eigen Yahtzee dobbelbeker en dobbelstenen mee.

Mooie mandala’s of prachtige exotische kleurplaten inkleuren of ze juist zelf ontwerpen kan woensdag van 13.30 tot 16.00 uur. Gewoon zelf lekker tekenen kan ook. Er zijn verschillende tekenspullen aanwezig, maar zelf iets meenemen mag ook. Een winteractiviteit met een vleugje ‘zen’: samen zijn onder het genot van een kopje koffie of thee.

Creatief voor kerst

Kerstkaarten maken kan donderdagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur. Er is divers materiaal aanwezig om zelf kerstkaarten te gaan maken. Hoe leuk is het om een eigen kaart te maken of om te krijgen? Juist nu. Ondertussen een beetje bijkletsen en tips uitwisselen. Eigen schaar en lijm product meenemen. Je gaat zelf aan de slag, dit is geen les of workshop.

Kinderen

Voor kinderen (6 tot en met 12 jaar) is er op woensdagmiddag de Knutselclub van 14.30 tot 16.00 uur. Graag aanmelden via mail info@tstadsplein.nl of telefonisch via 0228 515576. Meer informatie op www.tstadsplein.nl. Voor de volwassenactiviteiten is aanmelden niet nodig. Voor de Knutselclub wel. De activiteiten vinden plaats in een goed geventileerde ruimte. Registeren van naam en telefoonnummer bij aanvang is noodzakelijk.

Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda