Gratis beweegactiviteiten voor basisschoolleerlingen in West-Friesland

Algemeen
Team Sportservice organiseert gratis beweegactiviteiten voor kinderen.
Team Sportservice organiseert gratis beweegactiviteiten voor kinderen. Foto: aangeleverd

REGIO - Zin om met vriendjes en vriendinnetje wat leuks en actiefs te doen? Kinderen uit de groepen 5 tot en met 8 van de basisschool kunnen zich aanmelden voor gratis beweegactiviteiten, georganiseerd door de bewegingsconsulenten van Team Sportservice.

Door de sluiting van de scholen en een beperkt sportaanbod, is het contact met leeftijdsgenootjes minder en wordt over het algemeen minder bewogen. Fleur de Wit, buurtsportcoach Team Sportservice: “Vanuit Team Sportservice willen we hier verandering in brengen door gratis beweegactiviteiten aan te bieden. Tijdens de lessen worden buiten verschillende spellen en sporten aangeboden. De lessen worden na schooltijd georganiseerd, zodat iedereen eerst zijn schoolwerk kan maken. Wij hopen dat de kinderen net zo enthousiast zijn als wij en zien iedereen dan ook graag!”

Maatregelen

In verband met de maatregelen is het niet toegestaan dat ouders meekomen naar de beweegactiviteit. Uiteraard hanteert Team Sportservice tijdens de activiteit de maatregelen van het RIVM.

Aanmelden

Inschrijven kan via www.noordhollandactief.nl . Vul de woonplaats in en daarna verschijnt het aanbod in de buurt. Meedoen is gratis en aanmelden kan tot 12.00 uur op de dag zelf. Vragen? Mail naar westfriesland@teamsportservice.nl .