Finale Junior Ondernemers Game #Jong21

Algemeen
Wie wordt de nummer één winnaar van de Junior Ondernemers Game #Jong21?
Wie wordt de nummer één winnaar van de Junior Ondernemers Game #Jong21? (Foto: aangeleverd)

WESTFRIESLAND - Wie wordt dé Junior Ondernemer van West-Friesland? Op maandag 7 juni vindt dé Finale van de Junior Ondernemers Game #Jong21 plaats in schouwburg Het Park in Hoorn. Die dag wordt dé Junior Ondernemer van West-Friesland gekozen. Het belooft een spannende middag te worden!

Jong21 is een wedstrijd voor (ondernemende) scholieren die de Rabobank West Friesland in samenwerking met Stichting Day for Change organiseert. Het event vindt dit jaar zowel live als online plaats vanuit schouwburg Het Park in Hoorn. Het publiek volgt #Jong21 via de Livestream op www.jongwestfriesland.nl.

De finale

Maandag aanstaande komen alle 19 finalisten van verschillende scholen uit West-Friesland naar Het Park om in kleine groepjes op het podium hun pitch te doen en de vragen van de vakjury te beantwoorden. Jury van West-Friese ondernemers en deskundigen De jury bestaat uit de volgende West-Friese ondernemers en deskundigen: Rob van Loon/ Smart Kickstart, Colin van der Laan/ Van der Laan, Miranda Zwart/ Vrijwilligerspunt West-Friesland, Hans Boukens/ Westfriese Bedrijvengroep, Arthur Helling/ Wethouder Gemeente Hoorn, Monique Ansink/ Jumbo Spanbandfabrikant en Tessa van der Valk van Van der Valk Hotel Hoorn. Zij bepalen wie dé Junior Ondernemer van West-Friesland wordt.

Ruben van Haarlem, Accountmanager MKB, Rabobank West-Friesland presenteert de middag en DJ Dennis verzorgt de muziek.

Stem mee

Stem op jouw favoriete Junior Ondernemer!

Naast de mooie titel, eer en roem zijn er ook geldprijzen én een Publiekprijs te winnen! Bij de meeste online stemmen zijn er 5 VIP Seats in het AZ/AFAS stadion – beschikbaar gesteld door AZ - te winnen. Op www.jongwestfriesland.nl kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriet!

Gastlessen en onderneming uitvoeren

In september 2020 startten de eerste scholen en leerlingen in West-Friesland hun Junior Ondernemers Game #Jong21. Met gastlessen door medewerkers van Stichting Day for Change en Rabobank West-Friesland over duurzaam ondernemen en wereldburgerschap werden de leerlingen goed voorbereid op het starten van een eigen onderneming. De meeste finalisten hebben hun bedrijf daadwerkelijk in uitvoering gebracht. Die winst die zij maakten ging naar een goed doel waaronder een financieel educatie project voor meisje in Malawi van Day for Change.

Programma

15.00 uur: start 1e ronde

15.00 uur- 16.28 uur: finalisten 1 t/m 11

16.28 uur: pauze/wisseling jury

16.44 uur: start 2e ronde

16.44 uur - 17.48 uur: finalisten 12 t/m 19

18.00 uur: online bekendmaking winnaars

Algemene informatie

Locatie: online & schouwburg Het Park, Westerdijk 4, Hoorn.

Voor meer informatie, zie: https://www.jongwestfriesland.nl/ , www.dayforchange.nl en https://www.facebook.com/jongwestfriesland.

Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda