Jazz FestiFall Enkhuizen 19 november

Algemeen
Jazz festival Enkhuizen 19 november.
Jazz festival Enkhuizen 19 november. Foto: aangeleverd

ENKHUIZEN - De organisatie van het Jazz Festival Enkhuizen zal dit najaar toch nog een festival organiseren. Op vrijdag 19 november biedt Brouwerij de Werf onderdak aan een jazzspektakel, een dag later gevolgd door een gratis kroegentocht.

Jazz FestiFall

Het evenement zal geen ‘light-versie’ van het Enkhuizer jazzfestival worden, maar een compleet losstaand feestje om de inwoners van Enkhuizen en omstreken te compenseren voor ruim zeventien maanden zonder jazzfestival nadat de organisatie medio 2019 het 45-jarig jubileum vierde. En bij een nieuw evenement in de herfst hoort een nieuwe naam: Het Enkhuizen Jazz FestiFall.

Veel kroegen doen mee

Wat wel ‘light’ is zijn de kosten voor de bezoekers. Geen tweecijferige toegangsprijzen zoals bij het gebruikelijke festival het geval is, maar twee euro en vijftig cent om op vrijdagavond toegang te krijgen tot de jazzbands in de Werf. Op zaterdagavond kunnen stamgasten, jazzliefhebbers en ander, willekeurig uitgaanspubliek gratis de volgende kroegen bezoeken voor live jazzmuziek: Café De Enckhuyser, Irish Pub The Dubliner, Herberg De Compagnie, Het Station, Café Bok, De Drommedaris en wederom De Werf.

Jazz artiesten uit Enkhuizen

In tegenstelling tot het Jazz Festival in juni, zullen er ook geen bussenvol (inter)nationale jazzartiesten de Haringstad aandoen, maar zullen deze vooral uit eigen stad en regio komen. Talent en ervaring genoeg. Maar een verrassing in de line-up sluiten we niet uit.

Vanaf nu kaarten bestellen voor vrijdag 19 november

Kaarten voor de vrijdagavond zijn te bestellen via onze website www.jazzfestivalenkhuizen.nl.