Trisports in Hoorn: passende massage op elke gewenste plek

Partnerbijdrage
Casper Koopmans in zijn praktijk aan de Holenweg in Hoorn.
Casper Koopmans in zijn praktijk aan de Holenweg in Hoorn. Foto: Jan Siebring Fotografie

HOORN - Casper Koopmans is met zijn Trisports ‘#massageanywhere’ onlangs verhuisd naar een nieuwe praktijk bij Sportcentrum Hoorn aan de Holenweg. Hier biedt hij sportmassage, triggerpoint massage, stoelmassage, guasha massage en Fascial Stretch Therapy aan, maar ook voor cupping, IASTM en elastic sport taping kunnen mensen bij hem terecht. “Dat kan in mijn praktijk, maar ik kom ook bij bedrijven en particulieren thuis”, vertelt hij. 

Partnerbijdrage dossier

Een massage is altijd een goed idee. Om sneller te herstellen na het sporten, een blessure aan te pakken, van RSI-klachten af te komen of om gewoon eens ultiem te ontspannen. “Zeker in deze tijd waarin veel mensen thuiswerken, is het belangrijk om je lichaam soepel te houden. Vaak nemen mensen een verkeerde werkhouding aan, wat kan leiden tot klachten.” 

Casper biedt dus diverse soorten massages, maar is daarnaast ook de derde Nederlander die Fascial Stretch Therapy (FST) beheerst. Hij heeft hiervoor een opleiding in Canada gevolgd. “FST is een van de snelste, meest effectieve en plezierigste methoden om pijn te elimineren, functie te herstellen, te bewegen en je beter te voelen in activiteiten van het leven, fitness en sport. De therapie is geschikt voor alle leeftijden, is pijnvrij en wordt gegeven met kleding aan. Een van de grootste voordelen van FST is dat je meteen resultaat merkt en in combinatie met Propioseptieve Neuromusculaire Facilitatie (PNF) zorgt dit ook voor meer mobiliteit en stabiliteit. De beste manier om te weten of FST voor jou geschikt is, is door het te proberen.”

Evenementen

Casper is sinds 2019 fulltime sportmasseur. Hij heeft, zoals hij zelf zegt, van zijn hobby zijn beroep gemaakt. “Ik ben zelf een fanatiek sporter, en doe onder andere aan triatlons, crossfiets, kitesurfen en ben eigenaar van sup-school SUP Spirit (www.supspirit.nl). Ik train veel en heb daardoor ook weleens te maken met blessures. Toen ik jaren geleden eens op een massagetafel terechtkwam om zo’n blessure te laten behandelen, was ik zo tevreden met het resultaat dat mijn interesse in masseren en het menselijk lichaam was gewekt.” Casper werkt niet alleen in zijn praktijk of op locatie bij bedrijven, maar ook op diverse (sport)evenementen. Zo masseerde hij de deelnemers van de IRONMAN in Hoorn. 

Voor welke massage iemand ook kiest, Casper begint altijd met een intakegesprek. “Hierin luister ik naar je wensen, wat je lichamelijke klachten zijn en vraag ik naar je fysieke conditie. Door een duidelijk beeld te krijgen van je leefstijl, omstandigheden en eventuele medische problemen, kan ik een zo goed mogelijk behandelproject adviseren.”

Een leuke tip voor de feestdagen: bij Trisports zijn cadeaubonnen verkrijgbaar. Geef een familielid of vriend een massage cadeau! Bel of mail voor een afspraak: 06-25023242 / info@trisports.nl . Zelf online een afspraak inplannen kan ook. Ga dan naar de website: www.trisports.nl .

Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda