Menno en Jeroen. Wielercafé bij Profile Nan.
Menno en Jeroen. Wielercafé bij Profile Nan. ((Foto: Frank Snip))
Bedrijf in Beeld

Wielercafé bij Profile Nan

  Bedrijf in Beeld

GROOTEBROEK - Profile Nan aan de Zesstedenweg 287 in Grootebroek staat vrijdagavond 29 maart in het teken van een heus wielercafé. 'Het wordt een avondvullend programma gericht op wielrennen waarbij twee oud profwielrenners aanwezig zijn. De insteek is een gezellige avond onder het genot van een borrel en lekker teuten over fietsen', legt Menno, eigenaar van Profile Nan uit.

Op de bovenverdieping van Profile Nan wordt het café ingericht en in de showroom worden de nieuwste modellen gepresenteerd, waaronder zich een aantal 'dikke fietsen', oftewel de echt opvallende racefietsen bevindt.

Menno: "We hebben de oud-renners Kenny van Hummel en Maarten den Bakker uitgenodigd die boeiende verhalen vertellen over hun eigen carrière. Ook is een speaker aanwezig die met de mannen in gesprek gaat en de nodige vragen stelt. Er is beeldmateriaal aanwezig en het aanbod nieuwste materialen op fietsgebied komt ruimschoots aan bod. Kortom, de avond staat in het teken van wielrennen in de breedste zin van het woord. Het wielercafé is ingericht met statafels zodat een lekker ongedwongen sfeertje ontstaat. Ook wordt het spelletje 'Petje op, petje af' gespeeld, dus de aanwezigen zullen zich niet vervelen. Alles wordt tiptop verzorgd." Zaterdag de 30e houdt Profile Nan de gehele dag door een raceshow. Menno: "Op deze dag worden ook alle nieuwe modellen geshowd en hebben we de nodige aanbiedingen."

In het wielercafé is plek voor maximaal 45 personen, dus degenen die deze avond beslist niet willen missen, kunnen een toegangsbewijs à 10 euro afhalen in de winkel. Wees er dus op tijd bij. De aanvang op 29 maart is 19.30 uur. Zie ook de Facebookpagina of www.profilenan.nl

Meer berichten