(Foto: aangeleverd)

Volleybalvereniging Simokos viert vijftigjarig bestaan

  Bedrijf in Beeld

BOVENKARSPEL - Volleybalvereniging Simokos viert in 2019 haar vijftigjarig bestaan. Om het jubileum te vieren, organiseert de vereniging verschillende activiteiten. Zaterdag 11 mei vindt het spetterende eindfeest plaats onder het motto 'The Orange of '69' in café de Paus in Lutjebroek.

Niet alleen de huidige (bestuurs-)leden en vrijwilligers, maar ook de oud (bestuurs-)leden, vrijwilligers, trouwe supporters en andere betrokkenen van Simokos sluiten daarmee het feestseizoen af. Op de website www.vv-simokos.nl kunnen belangstellenden kaarten bestellen of een mail sturen naar 50jaar@simokos.nl voor meer informatie.

Voor wie graag het jubileum wil vieren, maar niet in de gelegenheid is om bij de feestavond aanwezig te zijn, is van harte welkom op de receptie op donderdag 9 mei van 19.30 tot 21.30 uur in Sportcafé De Flint, Princenhof 6 in Bovenkarspel. Daar heffen betrokkenen van Simokos het glas op het prachtige verleden en op een sportieve toekomst.

Simokos is een actieve vereniging. Niet alleen in het feestjaar zijn er activiteiten voor de leden. Naast de reguliere trainingen en competitie organiseert Simokos ieder jaar aan het einde van het seizoen een volleybalkamp voor de jeugd. Ook organiseerde Simokos dit jaar voor de 41e keer het jaarlijkse Ries Bruijn schoolvolleybaltoernooi. De naam Simokos is een samentrekking van 'Sportiviteit Inzet Mentaliteit Oefening Kenmerken Ons Spel'. De vereniging is in 1969 ontstaan uit Ever Up (Bovenkarspel) en Union (Grootebroek). Simokos speelt sindsdien in het oranje, de reden van het motto van het eindfeest van het vijftigjarig bestaan.

Meer berichten