Kevin Doesburg speelt zijn nieuwe soloprogramma 'Leef je Droom' in Dorpshuis de Stek in Grootebroek.
Kevin Doesburg speelt zijn nieuwe soloprogramma 'Leef je Droom' in Dorpshuis de Stek in Grootebroek. ((Foto: aangeleverd))

Leef je Droom

GROOTEBROEK - Wat als je niet kan slapen en je wakker ligt door de gedachten over alles wat er de afgelopen dagen gebeurd is? Kevin Doesburg beleeft deze situatie in zijn nieuwe soloprogramma 'Leef je Droom' die hij donderdag 28 maart speelt in Dorpshuis de Stek, Op den Hoef 36 in Grootebroek. De voorstelling begint om 19.30 uur.

"Ik denk dat de combinatie heel leuk is", zegt Kevin, schrijver en speler van het stuk. "Er worden heel serieuze kanten van het leven besproken. Geloof, het ontstaan van de wereld en het ouder worden, maar ook herkenbare en vaak grappige situaties komen in het stuk voor, zoals het winkelen in een drukke stad, het verkeer, werk en school. Door dat alles te combineren is een stuk ontstaan dat herkenbaar is en waarbij subtiele humor wordt afgewisseld met serieuze vragen over het leven." Uiteindelijk heeft de voorstelling voor Kevin maar één doel. "Ik heb één duidelijke boodschap: leef je droom! Jaag je dromen na en maak van je droom de werkelijkheid. Nadat bij mij reuma gediagnosticeerd was, heb ik het heel erg moeilijk gehad. Hoewel ik daarvoor al een andere ziekte had, wist ik één droom veilig te stellen: artiest worden. Na de diagnose reuma kwam ook die droom in het gedrang. Mijn hart wilde wel, maar mijn lijf kon het niet. Toen heb ik de beslissing gemaakt om toch mijn droom na te jagen."
Kaarten kosten zijn verkrijgbaar via het bestelformulier op www.entertainmentproductiesdoesburg.nl. Meer informatie: info@entertainmentproductiesdoesburg.nl of 06-41674139.

Meer berichten