(Foto: aangeleverd)

GTS start flessenactie

GROOTEBROEK - 'Elke les een fles voor de toekomst van GTS'. Onder dat motto ging woensdag 6 maart in Grootebroek de statiegeld-flessenactie van GTS van start. Doel is om geld voor de gymnastiek- en turnvereniging in te zamelen zodat de vereniging een grotere financiële buffer kan opbouwen

"Turnen is een dure sport. Als er iets aan een toestel kapot gaat of als een toestel wordt afgekeurd dan kost het repareren/vervangen veel geld. Het is fijn als we daarvoor extra geld op de bank hebben staan", zo meldt het bestuur van GTS. "Onze vereniging telt een kleine 400 leden. Als die elke les een fles meenemen, dan loopt het statiegeld aardig op. Maar het zou natuurlijk helemaal geweldig zijn als de gehele bevolking mee gaat doen. Iedereen in Stede Broec kent wel iemand die lid van GTS is. Als ze die een fles meegeven, dan krijgen we er nog veel meer. Een kleine moeite en wij zijn er erg blij mee".

De eerste flessen werden woensdagavond in ontvangst genomen door voorzitter Marja Heerdt, penningmeester Bianca Laan en algemeen bestuurslid Adriana Kessens. "We hopen natuurlijk stiekem dat we straks onder de flessen bedolven worden en onze kantine een flessenzee wordt. Dat zou fantastisch zijn", aldus het bestuur.

Flessen kunnen overigens ook in de turnhal worden ingeleverd. Op werkdagen tussen 17.00 en 19.00 uur en op zaterdag tussen 9.00 en 12.00 uur. De turnhal van GTS staat aan de Bedrijfsweg nummer 6 in Grootebroek.

Meer berichten