(Foto: aangeleverd)

Het Postkantoor presenteert Friends to be

BOVENKARSPEL - De voorstelling Friends to be speelt donderdag 11 april in theater Het Postkantoor in Bovenkarspel. In deze theaterproductie van Op Roet ontmoeten Oost en West elkaar. Ofwel, wat gebeurt er als een man uit Syrië een westerling tegenkomt.

De acteurs Nour Mardini en Gerard Venverloo gaan de zoektocht aan om er achter te komen of zij vrienden kunnen worden. Ondanks of dankzij alle verschillen die er zijn. Wat moet er gedeeld worden om elkaar te verstaan. Om te leren. En hoeveel water doe je dan bij de (alcoholvrije) wijn? Een voorstelling op het scherpst van de snede, met humor en respect en vooral over het durven stellen van confronterende vragen. Op dit moment wordt de voorstelling veel gespeeld om scholen, instellingen en bij gemeenten als vertrekpunt voor een verfrissende en open dialoog tussen oost en west.

De aanvang is om 20.00 uur en de entree is 10,- euro en voor scholieren 7,50. Kaarten reserveren kan via de website www.hetpostkantoor.nl. Theater Het Postkantoor is te vinden aan de Hoofdstraat 17 in Bovenkarspel, tel: 0228-743910. Meer info zie ook www.op-roet.nl

Meer berichten