Captains: Danielle van den Mosselaar (l) en Angelique Gruijs – Lammers (r)
Captains: Danielle van den Mosselaar (l) en Angelique Gruijs – Lammers (r) ((Foto: aangeleverd))

Team 8 LEEF!

STEDE BROEC - "Onze beide moeders zijn survivors. Wij weten dus dat geld voor onderzoek en behandeling belangrijk is. Daarom doen wij met ons team Leef! mee met de Samenloop op 14 en 15 september", roepen Danielle van den Mosselaar en Angelique Gruijs-Lammers in koor.

"Om geld in te zamelen delen we 'oude sokken' uit, verkopen we kaarsenzakken en staan er donatieboxen bij onder andere: Machteld Stins, Mooi PT, Kop en Mok en Juwelier van den Mosselaar. Daarnaast organiseren we 'Kom met ons in beweging voor KWF' tijdens de Paas Work Out op 22 april. Van 10.00 tot 11.00 uur op de parkeerplaats tegenover KGB. Deze workout wordt belangeloos gegeven door Monique Dol van Mooi PT. Inschrijfkosten zijn €3,50. De workout is voor alle leeftijden, kinderen zijn dus ook van harte welkom en sportervaring is niet noodzakelijk. Tijdens de workout worden er tevens nog drie keer twee startbewijzen verloot voor de avondvierdaagse in Stede Broec!

Opgeven voor dit evenement kan via de Facebookpagina van team Leef! Ook een uurtje of meer meelopen met team Leef? Aanmelden kan via https://www.samenloopvoorhoop.nl/doe-mee/algemeen?samenloopId=53782&signupas=TeamMember. Volgende activiteiten zijn nog in ontwikkeling.

Meer berichten