De komende weken wordt gewerkt aan de bereikbaarheid van winkelcentrum Streekhof.
De komende weken wordt gewerkt aan de bereikbaarheid van winkelcentrum Streekhof. ((Foto: Filipe Janszen))

Bereikbaarheid winkelcentrum Streekhof

BOVENKARSPEL - De komende zeven weken wordt gewerkt aan de bereikbaarheid van het nieuwe winkelcentrum Streekhof aan de westkant. Er wordt onder andere een verkeersaansluiting gemaakt op de Burgemeester J.N. Stuifbergenlaan. Vanwege de werkzaamheden is de weg gedeeltelijk voor een wat langere periode afgesloten. Het gaat om de Stuifbergenlaan vanaf de rotonde aan de Zesstedenweg / Dirk Essenlaan tot de rotonde bij de Middend / Rigtershof.

Fase 1: maandag 29 april tot en met donderdag 23 mei

Het stukje Zesstedenweg tussen de rotonde Burg. J.N. Stuifbergenlaan / Dirk Essenlaan tot aan de ingang van het Streekhof wordt afgesloten. De rotonde blijft open. Deze wegafsluiting geldt ook voor fietsers, voetgangers en hulpdiensten.

Fase 2A: maandag 6 mei tot en met vrijdag 24 mei

De fiets- en voetpaden van de Burg. J.N. Stuifbergenlaan tussen de Zesstedenweg en De Middend / Rigtershof zijn afgesloten. De rotonde blijft open. De weg is deze periode nog wel toegankelijk voor autoverkeer. Er komt een omleidingsroute voor fietsers langs Rigtershof.

Fase 2B: maandag 27 mei tot en met vrijdag 7 juni

De Burg. J.N. Stuifbergenlaan tussen de Zesstedenweg en De Middend / Rigtershof is afgesloten voor alle verkeer. De rotonde blijft open. Deze wegafsluiting geldt ook voor fietsers, voetgangers en hulpdiensten. Tijdens het Pinsterweekend is de weg wel toegankelijk.

Fase 2C: dinsdag 11 juni tot en met vrijdag 14 juni

De Burg J.N. Stuifbergenlaan tussen de Zesstedenweg en De Middend / Rigtershof is afgesloten voor alle verkeer behalve voor voetgangers. De rotonde is ook afgesloten. Alle afsluitingen en omleidingen worden duidelijk aangegeven met borden.

Meer berichten