Fietsen Met Een Missie

Algemeen
Afbeelding
(Jannemieke Fotografie)

GROOTEBROEK - Erwin van der Heijden (46) uit Grootebroek neemt in de maand juni voor de tiende keer deel aan Alpe d'HuZes. 6 juni gaat hij per racefiets de Alpe d'Huez weer zes keer bedwingen, maar vooral in aanloop naar dit evenement zijn uiterste best doen om zoveel mogelijk geld bijeen te brengen voor de strijd tegen kanker.

Eén van de manieren om dit doel te bereiken, is de Fietsen Met Een Missie Internetveiling die Erwin voor het tiende jaar organiseert op zijn website www.fietsenmeteenmissie.nl. Op deze veiling worden prachtige en unieke gesigneerde wieleritems van profrenners en profrensters geveild waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan Stichting Alpe d'HuZes. Onder anderen Annemiek van Vleuten, Anna van der Breggen, Bauke Mollema, Marianne Vos, Kirsten Wild hebben dit jaar weer een prachtige bijdrage geleverd. Maar ook uit West-Friesland zijn er schitterende items van Peter Koning, Eva Buurman en Nina Buijsman te vinden op deze unieke veiling.

Steunen

Er kan op deze items geboden worden tot en met 13 juni, exact één week na Alpe d'HuZes. Wie Erwin van der Heijden wil steunen in zijn doel om zoveel mogelijk geld bijeen te brengen, kan dat ook doen via https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/erwinvanderheijden