Zomer Outletstore bij Verver Export

Partnerbijdrage
Vrolijke bloemenzee!
Vrolijke bloemenzee! (Foto: Aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - Zomerplanten en dahlias op pot voor een kleurrijke zomer, daar wordt iedereen toch vrolijk van?! Tijdens de eerste twee weken van juni wordt bij Verver Export in Heerhugowaard de Zomer Outlet gehouden. Het gaat om een kleurrijke collectie eenjarige zomerplanten, dahlias en andere zomerbollen op pot zoals Canna’s en Calla’s.

De langbloeiende zomerperken van Verver Export waren de afgelopen zomers onder meer te zien bij Middenwaard, langs het autoluwe deel van de Middenweg, in het Park van Luna en in het Geestmerambacht. De bollen en planten op pot zorgen voor een tuin vol dynamiek en kleur, de hele zomer door.

Van dinsdag 2 tot en met zaterdag 6 juni en van maandag 8 tot en met zaterdag 13 juni kan men van 10.00 tot 16.00 uur komen winkelen.

Prijzen per stuk:

Zomerplant kleine pot € 0,50
Dahlia op pot € 1,00
Zantedeschia (Calla) / Canna € 2,00

Verver Export volgt de richtlijnen van RIVM ten aanzien van het deurbeleid en andere coronagerelateerde voorzorgsmaatregelen. Houd dan ook rekening met eventuele wachttijden.

Betaalverzoek

Afrekenen gaat bij voorkeur via een digitaal betaalverzoek. Bij de kassa ontvangt de klant via WhatsApp het betaalverzoek, die dan ter plaatse via online bankieren kan worden voldaan. Contante betaling is ook mogelijk, er is echter geen wisselgeld aanwezig.

Dahlia's.