De nieuwe Volkswagen Caddy

Partnerbijdrage
De nieuwe Volkswagen Caddy.
De nieuwe Volkswagen Caddy. (Foto: Aangeleverd)

HAARLEM - Een nieuw dynamisch design, innovatieve assistentiesystemen, een gloednieuw infotainmentsysteem én ergonomische designelementen voor uw flexibele werkplaats; de vertrouwde Volkswagen Caddy is volledig vernieuwd, maar blijft gewoon Volkswagen.

De vernieuwde Caddy is dé partner voor iedere ondernemer, vakman of koerier. De bus is comfortabel en past zich moeiteloos aan elke werksituatie aan. En met een bredere schuifdeur en intelligente oplossingen aan de achterzijde is het laden van de VW Caddy nu nog eenvoudiger.

Highlights van de VW Caddy

Standaard is de nieuwe bedrijfswagen van Volkswagen uitgerust met Ergo Comfort-stoelen, armleuningen, een opklapbare passagiersstoel met tafelfunctie, led-interieurverlichting, laadruimteverlichting en een 230V-aansluiting. Ook is de nieuwe Caddy met nieuwe kleuren en designaccenten leverbaar, waardoor deze Caddy úw Volkswagen Caddy wordt. Uiteraard is ook gezorgd voor extra comfort en veiligheid onderweg. Daarom is de bedrijfswagen rijkelijk uitgerust met vele assistentiesystemen. Denk aan Lane Change Assist, sensoren die de omgeving van uw Caddy waarnemen, en Rear Traffic Alert, sensoren in de achterbumper die verkeer achter uw auto detecteren.

Persoonlijk kennismaken met de nieuwe Caddy?

Zelf uitproberen? Dat kan! De nieuwe VW Caddy verdient een bijzondere introductie, wat is dan beter dan een persoonlijke kennismaking bij u voor de deur? Thuis, op de zaak of bij een klus; de collega’s van Broekhuis komen graag met de nieuwe bedrijfswagen naar u toe! Meld u aan voor een persoonlijke kennismaking: broekhuis.nl/introduc tie-caddy-2020.