Werken van Joost Krab zijn onder meer te zien.
Werken van Joost Krab zijn onder meer te zien. ((Foto: Aangeleverd))

Kunstroute van Uitgeest op 22 en 23 juni

UITGEEST - De Kunstroute van Uitgeest staat weer voor de deur. Deze vindt plaats op 22 en 23 juni 2019. De in IJmuiden geboren schilder Joost Krab is voor velen bekend als schilder van zee- en havengezichten van de vorige eeuw. De laatste jaren heeft Joost zich naast zijn zeegezichten toegelegd op het schilderen van "Levenspoorten", waarin hij zijn vertrouwen in een leven na dit leven kenbaar maakt. Hij is met zijn werken te zien tijdens de Kunstroute.

In zijn nieuwe collectie van Levenszeeën, grote werken vol van kleur en energie, combineert Krab zijn kennis van het water met deze spirituele boodschap. Tijdens de Uitgeester Kunstroute za. 22 en zo. 23 juni van 10.00 tot 17.00 uur is deze te bezichtigen in zijn atelier aan de Hogeweg 204 in Uitgeest. Er zijn dan ook eerdere werken van driemasters en zichten op de haven van IJmuiden te bezichtigen.

Joost Krab verwelkomt in zijn atelier tevens gast exposant Louisa Scheen. Zij volgt reeds enige jaren schilderlessen bij Joost, maar voor deze gelegenheid een aantal van haar sculpturen in mergelsteen zien. De organische vormen van de sculpturen mengen zich met de energie die van de doeken van Joost af spat. En zo is er in het Atelier van Joost Krab komend weekend een veelzijdige blik in de toekomst te zien. Hij heet u van harte welkom.
Meer info: www.joostkrab.nl, tel 0251-310244.

--

Meer berichten