Op 12 oktober is er weer een evenement van JCI IJmond.
Op 12 oktober is er weer een evenement van JCI IJmond. ((Foto: Aangeleverd))

Iedereen blij met JCI IJmond

IJMOND - JCI IJmond heeft een zeer geslaagde Ronde van JCI georganiseerd in samenwerking met JCI de Waag. Ruim 250 fietsers verschenen aan de start bij Vuurland in Beverwijk en Golfbaan Sluispolder in Alkmaar. De zon scheen er was een lichte wind maar de fietsers hebben samen met de sponsoren van het event een mooi bedrag van ruim 4.000,00 euro opgehaald voor het Goede Doel. Het bedrag wordt geschonken aan Fonds Hartewensen en aan een initiatief voor het realiseren van een zogenaamde Beweegtuin (geschikt voor alle leeftijden en minder-validen) in de Alkmaarse wijk Huiswaard.

Vier Hollandse toppers in A9 studio's

Echter nu pakt JCI IJmond het weer een stap grootser aan en zijn alle pijlers gericht op het Nederlandse levenslied. JCI IJmond heeft het dan ook voor elkaar gekregen om op zaterdag 12 oktober vier topartiesten in de A9 studio's in Uitgeest te laten optreden. Ook aan dit event is namelijk een goed doel gekoppeld. Gezinnen uit de IJmond die onder de armoede grens leven en die nooit eens de mogelijkheid hebben om een keer op vakantie te gaan.

Sandy Hollenberg vertelt 'Samen met instanties uit het overkoepelende sociale domein in de IJmond hebben we zicht op de gezinnen waarvoor dit weekend weg een droom zou zijn. Dat sprookje gaan wij uitlaten komen, terwijl iedereen in de IJmond en ver daarbuiten zijn steentje bij kan dragen door simpelweg een kaartje te kopen van 25 euro ( in de early bird) voor dit top event.' Naast Tino Martin en Wesly Bronkhorst zullen Yves Berendse en lokale held Mats van der Zon aanwezig zijn. JCI IJmond organiseert voorafgaand aan het event een VIP diner dat ook muzikaal omlijst zal worden.

Tickets voor dit event zijn te bestellen via www.heelhollandblijmetjci.nl hier kunt ook uw VIP arrangementen kopen inclusief diner.

Meer berichten