De accommodatie van TV De Dog heeft een aardige opknapbeurt gekregen.
De accommodatie van TV De Dog heeft een aardige opknapbeurt gekregen. ((Foto: website TV De Dog))

TV De Dog ondergaat metamorfose

UITGEEST - Er is de afgelopen maanden hard gewerkt om het tennispark van TV De Dog in Uitgeest een ander aanzien te geven. Zo is er een nieuwe minibaan voor de jeugd aangelegd, het gehele terras opnieuw ( inclusief groenvoorziening) ingericht. Uiteindelijk is het gelukt om voor het 33e HEILBRON Open Dog Dubbeltoernooi wat op 10 augustus van start gaat, de tennisvereniging een ander uiterlijk te geven. Het bestuur van TV De Dog wil dolgraag nieuwe leden werven.

Klaar voor 33ste Open Dog Dubbeltoernooi

In Nederland is er een algemene tendens van dalende ledenaantallen bij verenigingen. Ook De Dog heeft hier helaas mee te maken. Het bestuur heeft gemeend, om hier wat aan te doen om actief nieuwe leden te gaan werven. Hopelijk is de sfeervolle uitstraling en gezellige vereniging met zijn laagdrempeligheid een mooie motivatie om mensen naar het tennispark te trekken. Daarnaast biedt de vereniging een speciaal winterabonnement aan. Voor slechts 75,-- euro kan er op het mooie park gespeeld worden van 1 oktober tot 1 maart. Dit abonnement richt zich met name op mensen die tennis eens een half jaartje willen proberen of in de zomermaanden op het gravel spelen.

Nieuwe leden zijn van harte welkom

Tevens zal de verenging op 29 september een event organiseren voor eventuele nieuwe leden en geïnteresseerden in de tennissport. Er zal een soort toernooitje gespeeld worden, waarbij het plezier in de tennissport voorop staat. Ook wil de club zich richten tot de jeugd om die weer naar het tennispark te krijgen. Tijdens het 33ste Heilbron Open Dog Dubbeltoernooi zal er op zaterdagmiddag 17 augustus van 14.00 tot 17.00 uur een speciale KIDS-middag worden georganiseerd. Hierbij kunnen de kinderen dan direct kennis maken met de nieuwe minibaan. Voor de kinderen die zich op die middag aanmelden als nieuw lid hebben we een mooie aanbieding.

Nieuwsgierig geworden of geïnteresseerd in een (nieuw) lidmaatschap bij TV De Dog, vraag dan vrijblijvend bij de ledenadministrateur (Ben de Vries, leden@tvdedog.nl) wat de mogelijkheden zijn hiervoor. Het bestuur van TV De Dog verwelkomt jullie hartelijk, om alvast een voorproefje te nemen. Kom gezellig langs tijdens het Heilbron Open Dog Dubbeltoernooi van 10 augustus tot en met 18 augustus om een potje tennis te kijken en onder het genot van een hapje en een drankje te genieten. Op vrijdag 16 augustus is er een feestavond met muzikale omlijsting van de band Bonefied en op 18 augustus staan de finales gepland. TV de Dog is gelegen aan de Niesvenstraat, achter de hockeyvereniging, in Uitgeest. Zie ook www.tvdedog.nl.

Meer berichten