Kirsten van Teijn.
Kirsten van Teijn. ((Foto: Saskia Kerkhof))

Nobel in Dorpshuis de Zwaan

UITGEEST - Vrijdag 1 november treedt Kirsten van Teijn op in Dorpshuis de Zwaan in Uitgeest met haar voorstelling Nobel. Nobel is een schaamteloos, eerlijk en stijlvol muzikaal programma over hoe we leven in patronen en hoe onze pogingen om het juiste te doen meestal stranden.

Lef, flair en humor in een muzikaal programma

In Nobel vertelt Kirsten over hoe we proberen in alles het perfecte plaatje te creëren. Deze generatie mag niet mislukken. Ze onderzoekt de waarheid achter moderne clichés zoals burn-out dertigers, Instagram-terreur en ouders die gaan scheiden. Kirsten bespreekt het verlangen naar het uitbreken uit benauwde patronen, die worden doorgegeven in families, maar ook de patronen in zichzelf en haar generatie. We zitten gevangen in onze eigen perfecte plaatjes en Kirsten toont aan hoe schijnbaar onbelangrijke zaken een gevaarlijke kiem in zich dragen.

Kirsten van Teijn is cabaretière, zangeres en actrice. Begin 2013 won ze op het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival de Jury & Publieksprijs en studeerde vervolgens af aan de Koningstheateracademie in Den Bosch. De voorstelling begint om 20.15 uur. Toegang € 15,- (Vrienden van de Zwaan € 12,50). Kaarten via www.dezwaancultureel.nl of aan de zaal, als nog beschikbaar.

Meer berichten