Samen met zijn pieten komt de Sint langs in het clubgebouw van de speeltuin.
Samen met zijn pieten komt de Sint langs in het clubgebouw van de speeltuin. ((Foto: Aangeleverd))

Sinterklaas Disco en de Sint

UITGEEST - Voetjes van de vloer met de Sinterklaas disco. Lekker dansen voor alle kinderen op 16 november van 15.00 uur tot 16.30 uur. Lekker uit je bol gaan en het wordt superleuk. Sinterklaas brengt zelf op zaterdag 23 november ook dit jaar weer een bezoek aan de speeltuin 'Kindervreugd' in Uitgeest. Samen met zijn pieten komt hij langs in het clubgebouw van de speeltuin aan de Middelweg 108-110. Het feest begint om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 12.30 uur. De zaal is open vanaf 9.30 uur.

Op bezoek bij 'Kindervreugd' Uitgeest

Het wordt een drukke ochtend voor de kindervriend. Naast vele spelletjes roept hij de kinderen naar voren voor een gezellig gesprekje. Over wat er afgelopen jaar allemaal is gebeurd. Kinderen hebben hun zwemdiploma gehaald, kregen een broertje of zusje of zijn voor het eerst met het vliegtuig op vakantie geweest. Allemaal verhalen waar de goedheiligman uitgebreid de tijd voor neemt. Uiteraard wordt er ook lekker gedanst, gezongen en gelachen. Na afloop krijgt iedereen een cadeautje mee naar huis.

Kinderen die het leuk vinden om bij het 'Kindervreugd' Sinterklaasfeest aanwezig te zijn, moeten vooraf worden opgegeven. Dit kan via www.inschrijven.speeltuinuitgeest.nl. Aanmelden ook via www.speeltuinuitgeest.nl van donderdag 14 tot donderdag 21 november 17.00 uur. Voor meer info zie: www.speeltuinuitgeest.nl.

Meer berichten