Dreumesen in de weer...
Dreumesen in de weer... ((Foto: Aangeleverd))

Dreumesochtend in Sporthal De Zien

UITGEEST - Vrijdag 20 december organiseert de buurtsportcoach van Uitgeest een Dreumesochtend in Sporthal De Zien in Uitgeest. De Dreumesochtend is van 10.00 - 12.00 uur en geschikt voor kinderen van 1 tot 5 jaar. Samen met uw (klein)kind kunt u twee uur lang klimmen, klauteren, springen, rennen en samen plezier maken op diverse luchtkussens. Elk kind mag zijn/haar loopfiets meenemen want er wordt een begeleid fietsparcours uitgezet. Ook is er een peuterhoek waar de allerkleinsten kunnen spelen. De toegang tot het evenement bedraagt € 4,- per kind.

Gebaseerd op het succes van de Sportspektakels voor de oudere jeugd wordt er nu speciaal voor alle 1 tot 5 jarigen een Dreumesochtend georganiseerd op vrijdag 20 december in Uitgeest. "We kregen naar aanleiding van de sportspektakels de vraag of we ook voor de jongere doelgroep iets gingen organiseren. De dreumesochtenden zijn een groot succes bij mijn collega buurtsportcoaches van Holland Sport, dus introduceer ik dit graag ook in Uitgeest!" aldus Kim Groen, buurtsportcoach in Uitgeest. Ook voor deze jonge leeftijdscategorie is het leuk én gezond om lekker in beweging te komen. Vrijdag 20 december gaan om 10.00 uur de deuren van Sporthal de Zien open.

De kosten bedragen € 4,- per kind (dit is inclusief 1 begeleider per dreumes), betalen aan de deur en aanmelden is niet nodig. Wilt u meer informatie over de speciale tarieven die gelden voor BSO's en groepen? Stuur dan een mail naar k.groen@hollandsportbv.nl.

Meer berichten