Het wapen van de gemeente Uitgeest.
Het wapen van de gemeente Uitgeest. ((Foto:Aangeleverd))

Vrijwilligers onderscheiden

UITGEEST - Twee inwoners van de gemeente Uitgeest werden na jarenlange inzet voor de gemeenschap onderscheiden tot Lid in Orde van Oranje Nassau. Uit handen van burgemeester Wendy Verkley ontvingen Ursula Hendriks-Half en Ryan Buys-Van Bunderen een lintje. De uitreiking vond plaats tijdens het jubileumfeest van Het Eetproject in de Klop.

Mevrouw Hendriks-Half is een vrijwilliger in hart en nieren en sinds 1984 actief in de gemeenschap van Uitgeest. Ze was vijftien jaar lang de stille kracht Stichting Wielerronde Uitgeest en verrichte diverse hand- en spandiensten ter ondersteuning van de ruim 125 vrijwilligers.

Mevrouw Buys-Van Bunderen zet zich al 25 jaar belangeloos in voor de gemeenschap in Uitgeest. Mede dankzij haar inzet werd een kwart eeuw geleden het Eetproject voor alleenstaanden opgericht en tot op de dag van vandaag is dat een groot succes. Iedere maand wordt hard gewerkt aan alle voorbereidingen van het diner. Van menukaart tot inkoop, van het organiseren tot de financiële afhandeling.

Meer berichten