Duik je dit jaar ook mee?
Duik je dit jaar ook mee? (Foto: Rodi archief Cor Mooij)

Aanmelden Nieuwjaarsduik Egmond aan Zee

EGMOND AAN ZEE - Nieuwjaarsduik Egmond aan Zee 2020 staat voor de deur. Plons mee het nieuwe jaar in. Als we Nederlands bekendste ijsspecialist, ook wel 'Iceman' en tevens ambassadeur Wim Hof mogen geloven, kunnen we allemaal moeiteloos de kou trotseren. Ga jij ook de uitdaging aan? Daag jezelf en je vrienden uit, ook voor het goede doel: voor zes euro betaal je ook een euro aan de Stichting ALS.

Kom woensdag 1 januari 2020 ook naar het strand van Egmond aan Zee en duik mee de Noordzee in. Het ideale cadeau onder de kerstboom - of gewoon voor jezelf - bestel je via nieuwjaarsduik.egmond.nl. Voor zes euro krijgt de deelnemer ook een muts en gaat een euro naar het het goede doel: Stichting ALS.

Frisse start

Fris het nieuwe jaar in én Stichting ALS steunen: Tom Valkering en Hidde van der Pol hebben het er maar druk mee. Vorig jaar waren ze nog de redders van de Nieuwjaarsduik, toen bleek dat het evenement voor het eerst in dertien jaar tijd geen doorgang zou vinden. Het duo stak - amper een maand voor de duik - de handen uit de mouwen nadat ze hoorden dat het niet door zou gaan. ''Dat kan toch niet waar zijn? Zo'n mooie traditie. Zonder na te denken hebben we alle zeilen bijgezet om de traditie in stand te houden. Zonder hulp van vrijwilligers en een flinke gun-factor had het nooit gelukt, maar dát geeft nou net de kick.''

Tickets voor de Nieuwjaarsduik zijn verkrijgbaar via nieuwjaarsduik.egmond.nl.

Meer berichten