De kerststukjes worden dan door de jeugdleden verkocht aan de deuren in Uitgeest
De kerststukjes worden dan door de jeugdleden verkocht aan de deuren in Uitgeest ((Foto: Aangeleverd))

Kerststukjes van de Kerstman

UITGEEST - Het is inmiddels een jaarlijkse traditie geworden, de kerststukjes bij KV Stormvogels. Ieder jaar worden er door leden kerststukjes gemaakt, onder professionele begeleiding.

Deze kerststukjes worden dan de volgende dag door de jeugdleden verkocht aan de deuren in Uitgeest (een deel van De Koog en het Oude Dorp).

Bakfiets

Ook de Kerstman helpt een handje mee met zijn grote bakfiets. Het is altijd een gezellige activiteit voor jong en oud. Wilt u ook een kerststukje kopen en daarmee de jeugd van KV Stormvogels steunen, dat kan. De kerststukjes kosten € 8,00 per stuk. Voor twee stukjes betaalt u slechts € 15,00. U kunt het kerststukje zelf uitzoeken op de vrijdagavond 13 december, vanaf 19.30 uur in de kantine van KV Stormvogels.

De kantine is gevestigd aan de Niesvenstraat 14 op Sportpark de Koog in Uitgeest. Als u in Uitgeest woont, kunt u een kerststukje bestellen via de mail of per telefoon. Dan wordt het kerststukje op zaterdag 14 december (eventueel op afgesproken tijd) bij u thuis bezorgd. E-mailadres: info@kv-stormvogels.nl. Telefoon: 06-28587968.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nanette Oldenburger, telefoon 06-28587968 of per mail, info@kv-stormvogels.nl.

Meer berichten