Herdertjestocht in Uitgeest

Algemeen
Doe mee aan de herderstocht in Uitgeest.
Doe mee aan de herderstocht in Uitgeest. (Foto: Aangeleverd)

UITGEEST - In deze tijd wordt het bijna overal ter wereld verteld: het kerstverhaal. In Uitgeest kun je er niet alleen naar luisteren, maar kun je, net als vorig jaar, ook zelf meedoen.

Met herder Simon ga je op weg door het verhaal: 'Er is een kind geboren, waar kun je het vinden? Wie kan ons de weg wijzen? Wat willen die soldaten toch? Zijn er altijd zo veel sterren?' Ben je nieuwsgierig naar het antwoord op al die vragen? Trek dan je herderskleren aan, neem je lampionlichtje mee en ga mee met de herdertjestocht op zondag 22 december.

Alle kinderen

Deze tocht is voor alle kinderen (onder begeleiding van een volwassene). Vertrekpunt is het Jeugdhuis naast de kerk aan de Castricummerweg in Uitgeest. De deelnemers worden ingedeeld in drie groepen die op verschillende tijden starten tussen 18 en 19 uur. Aanmelden kan via het formulier op de website www.kerkuitgeestakersloot.nl Of stuur een mail naar herdertjestochtuitgeest@hotmail.com.

Maximaal

Er kunnen maximaal 20 kinderen mee per groep. Dus bijtijds aanmelden. De tocht wordt georganiseerd door de Protestantse Gemeente Uitgeest-Akersloot.

In deze tijd wordt het bijna overal ter wereld verteld: het kerstverhaal.