Open Podium De Zwaan Cultureel

Algemeen
Cimbaliste Pit Hermans.
Cimbaliste Pit Hermans. (Foto: Herman Klaassen)

UITGEEST - Zaterdag 14 december vindt weer een Open Podium plaats bij De Zwaan Cultureel in Uitgeest. Het laatste Open Podium van 2019 heeft ook dit keer weer veel moois te beluisteren en bekijken.

De volgende artiesten treden op (in willekeurige volgorde): Accordeon duo Henk Spijkerman en Ellen Schweiter; Johan Kruizinga, gitaar en zang, een regelmatige bespeler van ons podium met o.a. repertoire van James Taylor; William Dashwood, singer/songwriter op gitaar uit Amsterdam; De Bottles, inmiddels bekend als huisband van ons Open Podium met de mooiste liedjes uit de 60'er en 70'er jaren; Rian van Ineveld, gitaar en zang. Nieuw repertoire en andere nummers die zij nog niet heeft laten horen; Pit Hermans, cimbaliste/zangeres in gipsy/folk stijl uit Amsterdam; Britt van Coezand, een 15-jarig, voor ons nog, onbekend talent zingt eigen nummers van o.a. Elvis Presley, Adèle en Nederlands repertoire. Ze begeleidt zichzelf op gitaar.

Voor video opnames van het Open Podium zie het YouTubekanaal van IJmond Nieuws. De soundcheck is van 19.15 – 20.15 uur. De zaal in Dorpshuis De Zwaan, Middelweg 5 in Uitgeest, is open vanaf 20.15 uur, de optredens beginnen om 20.30 uur. De toegang is gratis. Meer informatie is te vinden op de site van De Zwaan Cultureel: www.dezwaancultureel.nl.