De flyer van de Valencia Voetbalkamp.
De flyer van de Valencia Voetbalkamp. ((Foto: Hielke))

Valencia CF Voetbalkamp bij FC Uitgeest

UITGEEST - Van maandag 12 oktober t/m woensdag 14 oktober 2020 is het 3-daagse Valencia Voetbalkamp, het internationale jeugdprogramma van de Spaanse topclub Valencia CF, te gast bij FC Uitgeest. Hiermee behoort FC Uitgeest tot een selecte groep partnerclubs van Valencia CF in Nederland.

Van maandag 12 tot en met woensdag 14 oktober

Het Valencia Voetbalkamp is een 3-daagse trainingsweek voor jeugdvoetballers van 6 t/m 14 jaar van elk niveau onder leiding van officiële Valencia jeugdtrainers. Het Valencia Voetbalkamp vindt jaarlijks plaats op meer dan 20 locaties in heel Nederland en België. Je leest er alles over op www.valenciavoetbalkamp.nl

Als deelnemer ontvang jij: Drie dagen top training door officiële Spaanse Valencia CF jeugdtrainers; Valencia CF trainingstenue van Puma, bestaande uit: shirt, short en sokken; Valencia CF Bidon en Valencia CF Diploma; Training, structuur en discipline als op de jeugdacademie van Valencia CF; Lunch, drinken, gezonde tussendoortjes en vers fruit. EXTRA! Je maakt kans op een voetbalreis naar Valencia CF!

Alle deelnemers aan het Valencia Voetbalkamp maken kans op een voetbalreis naar Valencia.

Maak kans op een weekend Valencia!

Per locatie worden door de Valencia CF trainers de meest talentvolle spelers uitgenodigd voor een weekend Valencia. Als gast van Valencia CF gaan zij trainen op het trainingscomplex van Valencia CF, een wedstrijd en training van 1e team bekijken, een stadiontour in Estadio Mestalla en meer!

Deelname slechts € 170,- voor dit complete 3-dagen programma (mogelijkheid tot betaling in 2 termijnen).

Meer berichten