Dark Rosie in De Zwaan Cultureel.
Dark Rosie in De Zwaan Cultureel. ((Foto: Erna Faust))

Verkwikkende luisterliedjes van Dark Rosie

UITGEEST - Voor de tweede keer is Dark Rosie te gast bij De Zwaan Cultureel, en wel op 9 februari. De Noord-Hollandse groep maakt avontuurlijke akoestische muziek met een rijk palet aan instrumenten. Accordeon en gitaar klinken, maar ook mandoline, melodica, bouzouki, steelguitar en contrabas.

Van klassiek tot blues

Vier gelouterde muzikanten voeren je mee met een speelse vlucht liedjes, van eigen makelij en in het Nederlands gezongen.

Nederchansons

Laten we het Nederchansons noemen, de ene keer met een klassieke opmaat, dan weer met een Cubaanse cadans of een beet van de blues. Edith Piaf komt voorbij. Astor Piazzolla, de man van de Argentijnse tango, geeft een knipoog. Dark Rosie is een graag geziene gast in theaters en kerkjes in Noord-Holland en daarbuiten.

Locatie

Het concert vindt plaats op zondagmiddag 9 februari om 14.30 uur. Toegang € 11,- (Vrienden van de Zwaan € 8,50). Kaarten zijn online te koop op www.dezwaancultureel.nl of, indien nog beschikbaar, aan de zaal. Locatie: Dorpshuis De Zwaan, Middelweg 5, 1911 EA Uitgeest. Meer info: www.darkrosie.nl.

Meer berichten