Support elkaar, support Kennemerland op Zondag

Algemeen
Support elkaar en doneer
Support elkaar en doneer

REGIO - De gevolgen van het coronavirus zijn inmiddels voor iedereen merkbaar geworden, ook voor ons. Word daarom supporter van lokaal en ondersteun Kennemerland op Zondag via de doneerbutton zodat we u op de hoogte kunnen blijven houden van het laatste nieuws in Uitgeest. Dan hoeft u ook de komende tijd niets te missen wat er in uw gemeente gebeurt. 

Juist in deze periode is lokale communicatie via de huis-aan-huiskrant en online van enorm groot belang. Via deze krant, rodi.nl en Facebook houden we u op de hoogte van de laatste lokale ontwikkelingen, bijzondere initiatieven hoe mensen elkaar in deze tijd helpen en de acties van bekende ondernemers. 

Met man en macht wordt er keihard gewerkt om dit ook tijdens deze crisis door te zetten. De redactie blijft op zoek naar pakkende verhalen en het laatste nieuws voor in de krant en rodi.nl, onze drukkers blijven de edities verwerken op de drukpers en onze bezorgers blijven de krant bij u bezorgen. Deze vorm van lokale nieuwsvoorziening staat echter hevig onder druk door de daling van advertentie-inkomsten. Deze krant is grotendeels afhankelijk van advertentie-inkomsten uit het MKB, die het momenteel ook zwaar hebben. Rodi staat klaar voor iedereen, want alleen samen gaan wij hier goed uitkomen en daarom vragen we om uw steun. 

Deze doneeroptie biedt lezers de mogelijkheid ons te helpen zodat we lokale ondernemers zoals uw favoriete kapper, slager of restaurant een platform kunnen blijven bieden om ook deze periode samen door te komen. Word daarom Supporter van Lokaal en ondersteun Kennemerland op Zondag.