Muziek, verhalen en cabaret

Algemeen
Bart en Bam.
Bart en Bam. ((Foto: aangeleverd))

UITGEEST - Ook in het nieuwe seizoen vindt elke maand bij De Zwaan Cultureel, Middelweg 5, het open podium plaats. Er wordt 19 september gestart met een gevarieerd programma.

De volgende artiesten treden op (in willekeurige volgorde):

Bart en Bam: liedjes, gedichten, en verhalen. Bart van der Harst, gitaar en zang, is ook actief als ‘TroubadichterBarten of Cornelis’, hij scoorde ooit bij Cameretten. Bam Commijs, keyboard en zang, is een ervaren begeleider, componeert, werkte o.a. bij de Amsterdamse Theaterschool en was docent songwriting aan de Theaterschool Utrecht.

Marianne Nan: verhalen en gedichten over haar leven met koek en chips, vakantiemannen, krentenbollen, kruiswoord-puzzelen, recepten, zwembadavonturen, scharrelen, paaseitjes, huisdieren, ketjap, familie, patat, bitterballen, vriendschap, zakdoeken, kleuren en nog heel veel meer.

Bos&Groothand: muzikaal cabaret. Ze zijn op zoek naar podia voor hun voorstelling ‘Verlichting’.

Elisa de Haas, Herman van der Leeken en begeleider: Zang, gitaar, gewoon gezellige liedjes.

Ditiswatutis: zang, gitaar en basgitaar. Een kijkje in de rijke keuken van het Nederlandse luisterlied en een mix van eigen werk en ‘geleende’ nummers die het publiek meeneemt in de verhalen rondom muziek. Thema’s zijn de ‘boekenlijst’, geschreven naar aanleiding van bekende boeken en ‘de streek’. Zij bezingen de groten der Nederlandse muziek bodem: Ramses, Toon Hermans, Bløf, Boudewijn de Groot en Bram Vermeulen.

Aanvang 20.30 uur en de toegang is gratis. Bezoekers moeten (gratis) kaarten reserveren via de website www.dezwaancultureel.nl.

Het volgende open podium is 17 oktober.