Overlast in Waldijk, werk aan de weg

Algemeen
Werk aan de weg in Waldijk.
Werk aan de weg in Waldijk. ((Foto: archief))

UITGEEST - In september wordt gewerkt aan de wegen rondom de Jacoba van Beierenlaan en de Gorskamplaan om de verkeersveiligheid te verbeteren.

Bij de aanpassingen zijn de wensen van de bewoners en andere belanghebbenden in de buurt zo veel mogelijk meegenomen. Het werk gebeurt in de vier hieronder vermelde fases. Bewoners, automobilisten en fietsers moeten rekening houden met tijdelijke afsluitingen en omleidingsroutes.

7 t/m 13 september: de inrit naar Breekamplaan vanaf Jacoba van Beierenlaan wordt afgesloten voor verkeer. Het verkeer wordt omgeleid. Er staan omleidingsborden. 14 t/m 19 septembe: de inrit naar Aan de Krommesloot vanaf de Gorskamplaan wordt afgesloten voor verkeer. Het verkeer wordt omgeleid. Er staan omleidingsborden. 21 t/m 27 september: de inrit naar de Smallekamplaan vanaf de Gorskamplaan wordt afgesloten voor verkeer. Automobilisten kunnen hun auto alleen aan de Jacoba van Beierenlaan parkeren, en te voet verder richting Smallekamplaan. 12 op 13 oktober: de rotonde Jacoba van Beierenlaan wordt in de nacht van 12 op 13 oktober volledig afgesloten voor doorgaand verkeer. Het verkeer wordt omgeleid. Er staan omleidingsborden.

Meer informatie:

www.uitgeest.nl/

wegwerkzaamheden/

waldijk