Gemeente Uitgeest lanceert sportwebsite

Algemeen
Afbeelding
(Foto: )

UITGEEST - De gemeente Uitgeest heeft de nieuwe website www.sportenbewegeninuitgeest.nl gelanceerd. Op deze website staat actuele informatie op het gebied van sport en bewegen voor sporters, sportverenigingen en inwoners van de gemeenten Uitgeest. Zo staat er informatie op over onder andere het lokaal sportakkoord, interessante activiteiten en verenigingsinformatie.

Wethouder Cees Beentjes: “Sport en bewegen is leuk en gezond. Door zoveel mogelijk informatie te bundelen, uit te dragen en samen te werken hopen we nog meer mensen in beweging te krijgen.”

Actuele thema’s

De gemeente Uitgeest wil de site gebruiken als informatiepagina over actuele thema’s voor sporters, sportverenigingen en inwoners in Uitgeest. Op de website staat de meest recente informatie en veel gestelde vragen over bijvoorbeeld het activiteitenaanbod in Uitgeest. Bezoekers kunnen op de website per maand de activiteiten bekijken of filteren op een specifieke doelgroep.

Nieuwsbrief

Naast een uitgebreide zoekoptie voor het activiteitenaanbod, vindt men op de website verenigingsinformatie over onder andere het aangepast sporten of over fondsen als het Jeugdfonds Sport en Cultuur. Ook biedt de website de mogelijkheid om in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Meer informatie:

www.sportenbewegeninuitgeest.nl of contact met een van de buurtsportcoaches.?