Programma 2021 De Zwaan Cultureel

Algemeen
‘Baadt het niet dan schaadt het niet’ is Piepschuims' nieuwe voorstelling, speciaal gemaakt vanwege deze 'krankzinnige' tijden.
‘Baadt het niet dan schaadt het niet’ is Piepschuims' nieuwe voorstelling, speciaal gemaakt vanwege deze 'krankzinnige' tijden. ((Foto: aangeleverd))

UITGEEST – De eerste helft van dit theaterseizoen bij de Zwaan Cultureel heeft helaas maar kort geduurd. Door de beperkende maatregelen, waaronder het wegvallen van de horecafunctie, is besloten alle voorstellingen tot en met december te annuleren.

Vanaf januari staat er weer een mooi en vol programma klaar met cabaret, muziek, film en het maandelijkse Open Podium.

Zo is er zondag 10 januari een koffieconcert door Trio C tot de derde en zijn 16 januari Maaike Widdershoven en Tony Neef te zien in een muzikaal programma met onvergetelijke liedjes uit het Nederlands cultureel erfgoed. De familievoorstelling Apennoten en de actuele en vrolijke theatervoorstelling van Piepschuim zijn van dit najaar verplaatst naar respectievelijk 3 en 30 januari. ‘Baadt het niet dan schaadt het niet’ is Piepschuims’ nieuwe voorstelling, speciaal gemaakt vanwege deze ‘krankzinnige’ tijden. Dus voor de hele familie valt er komend jaar volop te genieten.

Cadeautip voor de feestdagen

Tickets zijn te koop via de website www.dezwaancultureel.nl Een cadeautip voor de feestdagen. Alle voorstellingen zijn onder voorbehoud van de ontwikkelingen en worden gehouden met inachtneming van de actuele coronamaatregelen. Het volledige programma is te vinden op www.dezwaancultureel.nl