Kom naar de Pauw Wintersportbeurs

Partnerbijdrage
Dit weekend is er weer De Pauw Wintersportbeurs.
Dit weekend is er weer De Pauw Wintersportbeurs. (Foto: © Fischer Sports GmbH)

REGIO - Na een jaar overgeslagen te hebben, organiseert Pauw Wintersport in het weekend van 20 en 21 november weer de gezelligste wintersportbeurs uit de regio. De beurs stelt ook dit jaar de wintersporter in de gelegenheid om nu alvast in de echte wintersportsfeer te komen. De toegang is geheel gratis!

De Pauw Wintersportbeurs biedt de bezoeker een grote collectie aan outlet- en gebruikte wintersportkleding, ski’s, snowboards, schaatsen, helmen en schoenen etc. die ingebracht worden door particulieren en verschillende leveranciers. Naast de beurs, die op de begane grond wordt gehouden vind je op de eerste verdieping in de wintersportafdeling de nieuwste wintersportmode, -schoenen, –hardware en -accessoires. 

Op de beurs informeert skischool Il Primo u over hun skibaan en de lesprogramma’s. Boek eens een aantal lessen en ervaar, onder deskundige leiding, hoe het is om in Nederland al op de ski’s te staan. 

De particuliere inbreng is ook dit jaar weer een vast onderdeel van de beurs en biedt nog steeds een uitstekende gelegenheid om oude wintersportkleding, ski’s, snowboards, schoenen, schaatsen, helmen en andere wintersportartikelen ter verkoop aan te bieden. Het grote voordeel van deze beurs is dat de particulier aan de verkoop verder niets hoeft te doen. De aanbieder bepaalt in samenspraak met deskundigen de prijs en Pauw Wintersport verzorgt het gehele verkooptraject. Bij de inbreng betaalt u slechts € 1,- per ingebracht artikel en als het artikel verkocht wordt krijgt u, onder aftrek van de 20% beurskosten, de opbrengst contant uitbetaald. Kijk op www.pauwwintersport.nl voor de inbrengtijden, condities en voorwaarden.

Uiteraard gelden in de shops en op de beurs de actuele coronaregels.

Op de wintersportafdeling van Pauw ontvangt u deze twee dagen een aantrekkelijke 10% korting op alle kleding uit de allernieuwste collectie. De openingstijden zijn zaterdag 20 november van 09.00 tot 17.00 uur en zondag 21 november van 12.00 tot 17.00 uur.