Compleet, comfortabel en zorgeloos huren in hartje Heerhugowaard

Partnerbijdrage
Comfortabel wonen in Lapis Lazuli.
Comfortabel wonen in Lapis Lazuli. (Foto: Aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - Aan het Stadsplein in Heerhugowaard is het eigenzinnige Lapis Lazuli gebouwd. Een mix van koop- en huurappartementen, in allerlei variaties, gedrapeerd rond een riante binnentuin. Binnenkort start de verhuur van 50 twee- en driekamerappartementen. Woonoppervlaktes variërend van 62 tot en met 108 m2 met een verhuurprijs vanaf € 850,-. Vrije sector, dus ook u kunt zich inschrijven!

Comfortabel wonen

Comfortabel wonen op een steenworp afstand van de winkels, het station, restaurants en het theater. Wandelen en fietsen naar de vrije vergezichten van de omringende natuur. Een klein kwartiertje rijden van Alkmaar. Ontmoetingen in de gemeenschappelijke ruimten binnen en buiten. De levering van passende ondersteuning door lokale zorgaanbieder behoort tot de mogelijkheden, zowel van tijdelijke aard als met een meer permanent karakter. Precies de voorwaarde die een huis tot een veilig thuis maakt. 

Afwerking

Deze huurappartementen worden vrijwel gebruiksklaar opgeleverd, inclusief PVC-vloeren voor de leef- en loopvertrekken en fraaie betegeling in de sanitaire ruimtes. De keuken is ingericht met Siemens inbouwapparatuur. De wanden zijn gesausd. Elk appartement heeft een eigen buitenruimte, uitkijkend op het Stadsplein met een ingang van winkelcentrum Middenwaard en de bibliotheek, of op de sfeervolle binnentuin. In het gebouw wordt een ontmoetingsruimte gecreëerd. Hoe gezellig is dat!

Er zijn 30 parkeerplaatsen voor verhuur. Elk appartement beschikt over een inpandige berging.

Start verhuur

Woensdag 12 januari start de online verhuur via www.hureninheerhugowaard.nl. Alle informatie komt vanaf dat moment beschikbaar. Meld u alvast aan!