(Foto: )

EHBO Castricum start in september met cursus

CASTRICUM - Het lijkt ver weg, maar direct na de schoolvakanties start EHBO Vereniging Castricum weer met een cursus Eerste Hulpverlener. U kunt zich nu al aanmelden waardoor u verzekerd bent van een deelname..

Een ongeval, iemand die op straat onwel wordt, een ongelukje in huis of bij het sporten; het gebeurt dagelijks. Weet u dan wat u kunt doen om iemand te helpen?

Het verlenen van eerste hulp kan levensreddend zijn. In de cursus Eerste Hulpverlener (het EHBO diploma) zijn reanimatie, het bedienen van de AED en de specifieke eerste hulp aan kinderen inbegrepen.

12 lessen

De cursus bestaat uit 12 lessen en start op dinsdagavond 3 september 2019. Het examen is op 3 december 2019 zodat u nog dit jaar gediplomeerd Eerste Hulpverlener kunt zijn. De lessen worden gegeven in het EHBO leslokaal in Cultuur Centrum Geesterhage in Castricum. De kosten bedragen € 165,00, dit is inclusief lesboek, werkboek, oefenverband en examenkosten.

Vergoeden

Veel ziektekostenverzekeraars vergoeden (een deel van) de cursus. U kunt dit navragen bij uw verzekeraar. Wilt u ook in 3 maanden uw EHBO diploma halen, kijk dan voor meer informatie op www.ehbocastricum.nl . Daar vindt u ook een inschrijfformulier. Voor meer informatie of aanmelding kunt u ook contact opnemen met 0251-651060 of een e-mail sturen naar info@ehbocastricum.nl.

Meer berichten