Tennistoernooi by night tijdens wereldrecordpoging - Doe mee en zamel zoveel mogelijk geld in voor Stichting Terre

Nieuws

UITGEEST - Bij Tennisvereniging De Dog in Uitgeest gaat tennisleraar Ronald Vlieland samen met Dennis Bakkum, Kees Beentjes en Rob Klaver op 21,22 en 23 juli proberen het Guinness World Record dubbelspeltennis proberen te verbeteren naar maar liefst 62 uur achter elkaar tennissen.

Tijdens deze wereldrecordpoging gaat er zoveel mogelijk geld opgehaald worden voor het goede doel, Stichting Terre Rett Syndroom Fonds, met o.a. het nacht-tennistoernooi, bootcamps, bedrijventoernooi, voetbal-, tennis-, korfbal- en hockeyclinics, wijproeverij, feesttent, live-muziek en een veiling. ''Steun het goede doel en doe mee met het Tennistoernooi by night, om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Kom daarom naar Tennisvereniging De Dog in Uitgeest!'', roept de organisatie op.
Het Tennistoernooi by Night is één van de vele activiteiten die georganiseerd worden, maar zeker één van de bijzonderste en gezelligste. Een groot deel van de wedstrijden wordt 's nachts gespeeld. Inschrijven per koppel, man-vrouw, man-man of vrouw-vrouw voor dit toernooi maakt het niet uit. Er is een poule voor niveau 3 t/m 5, 6-7 en 8-9. Lid zijn van de KNLTB is niet noodzakelijk. Meer informatie en inschrijven via www.62uur.nl/inschrijven.