Familiecircus Barani in Uitgeest

Nieuws

UITGEEST - Familiecircus Barani komt naar Uitgeest, op het terrein aan de Binnenkruierstraat. Het familiecircus is hier van woensdag 27 september tot en met zondag 1 oktober te vinden.

Circus BaraniI is een echt familiecircus met voor een ieder wat wils. ''Wij brengen u een voorstelling van hoogstaand niveau met een uitgebreid en adembenemend programma'', aldus circus Barani. Een greep uit het programma: tempo jongleren, dierenacts met diervriendelijk getrainde pony’s, geiten, duiven en honden. Ook ontbreekt de dolkomische clown niet die volwassene en kind weer flink aan het lachen zal maken. ''De show duurt ongeveer een uur en drie kwartier waarbij ook de jongsten zich niet zullen vervelen'', zegt het circus.
Circus Barani is te zien op de woensdag 27 september om 15.00 uur, donderdag 28 september is er geen voorstelling, vrijdag 29 september is de voorstelling om 17.00 uur, zaterdag 30 september begint het om 15.00 uur en zondag 1 oktober om 14.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.barani.nl.