Luxe appartementen bij project Waterman - Nu reeds te koop aan de rand van Uitgeest

Nieuws

UITGEEST - Waterman, hier komt het beste van twee werelden samen: de gemoedelijke rust van het dorp en de gezellige drukte van de stad binnen handbereik. Het kleinschalige Waterman biedt 12 en 16 koopappartementen, ieder met een fantastisch uitzicht. Het project wordt gebouwd in Uitgeest.
Dit kleinschalige project ligt op een schiereiland. De drie appartementengebouwen zijn in een waaiervorm opgesteld. Door deze openheid sluiten de appartementen volledig aan bij het landschappelijke en waterrijke karakter van de omgeving. Een kleine haven, rietkragen en subtiele hoogteverschillen, afgewisseld met gazons, zorgen voor een optimale waterbeleving vanuit de appartementen. Het uitzicht van deze appartementen aan de rand van Uitgeest, is weids, groen en waterrijk. GeO Architecten uit Schagen heeft dit ontwerp exclusief voor deze locatie getekend. Waterman komt aan de toekomstige Smallekamplaan, in plan Waldijk in Uitgeest en is een ontwikkeling van Scholtens Projecten B.V. uit Wognum.

Verkoopmanifestatie

Men wordt van harte uitgenodigd om naar de verkoopmanifestatie te komen op donderdag 19 oktober, van 18.00 tot 20.00 uur. ''Wij verwelkomen de mensen graag in het Atrium van ons Scholtens Gebouw, Geert Scholtenslaan 10, 1687 CL in Wognum. Tijdens de verkoopmanifestatie stellen wij de verkoopdocumentatie beschikbaar en is het mogelijk de sfeer van de verschillende appartementen te ervaren. Ook krijgt u een idee van de te gebruiken materialen en zijn de keuken en badkamer te bezichtigen'', aldus Scholtens Projecten.
Drie appartementencomplexen Waterman bestaat uit drie kleinschalige gebouwen die verschillend zijn van grootte. Appartementencomplex A, bevat 4 driekamerappartementen van 93 m2, en 8 vierkamerappartementen van 128 m2 verdeeld over 4 woonlagen. De appartementen op de verdieping hebben een balkon en de appartementen op de begane grond beschikken over een riante tuin aan het water. Alle appartementen beschikken over een berging en parkeerplaats in de parkeerkelder.
Drie woonlagen

Appartementencomplex B, heeft 12 driekamerappartementen en 4 tweekamerappartementen van ruim 77 m2 verdeeld over drie woonlagen. Deze appartementen beschikken over een berging op de begane grond en kunnen parkeren op eigen terrein. Deze levensloopbestendige woningen van zowel blok A als B worden standaard voorzien van vloerverwarming, luxe keuken en een compleet afgewerkte badkamer.
Bij complex B komt een kleine sloepenhaven en een aantal appartementen hebben een eigen aanlegsteiger waar bewoners een bootje kunnen aanleggen. Een boottochtje is snel gemaakt door de wijk Waldijk, het dorp of de omliggende natuur. Daarnaast kan men direct varen naar het Uitgeestermeer of Alkmaardermeer. Bewoners zullen hier heel veel plezier aan beleven. Appartementencomplex C bevat 24 appartementen. Deze huurappartementen zullen door een belegger op de markt worden gebracht.
Voorzieningen

Het woonplezier wordt vergroot door de goed bereikbare voorzieningen op fietsafstand, zoals: het levendige centrum met een weekmarkt en het station. De supermarkt, het zorgcentrum en het sportcomplex liggen zelfs op loopafstand. Gemeente Uitgeest ligt centraal waardoor je met de auto al met 20 minuten in Alkmaar of Haarlem bent. Andere omliggende grote steden zijn ook snel te bereiken via de snelweg. Elk kwartier vertrekt de intercity naar Amsterdam en elk half uur naar Haarlem. In beide steden arriveer je binnen 30 minuten.
In de directe omgeving is volop gelegenheid tot recreëren. Met een half uur fietsen ligt het strand van Castricum aan Zee aan je voeten. De duinen, bossen, het levendige centrum en ook het Uitgeestermeer en Alkmaardermeer bieden volop vertier en ontspanning. Van fietsen, wandelen, een terrasje pakken, varen, zwemmen tot picknicken; het is allemaal in de omgeving mogelijk.
Is men nieuwsgierig en geïnteresseerd in Waterman, in riant wonen op een unieke locatie in Uitgeest? Kom dan vooral naar de verkoopmanifestatie. Op www.wonen-uitgeest.nl vindt men meer informatie over het project.