Aanmelden Eerste Communie in Uitgeest

Nieuws

UITGEEST - Een groep kinderen doet zondag 3 juni 2018 hun Eerste Communie in de katholieke kerk aan de Langebuurt in Uitgeest. Dat lijkt nog ver weg, maar de voorbereidingen beginnen binnenkort al. Aanmelding is weer mogelijk.
In december komen de communicanten bij elkaar om kennis te maken, waarna in januari de echte voorbereiding start. Tijdens de voorbereidingen werken de kinderen vanuit een projectboekje. Daarin helpt Juul de Giraf de communicantjes stap voor stap op weg richting de Eerste Communie.
Als men een (klein)zoon of (klein)dochter heeft in groep 4, dan kunnen zij zich nu aanmelden voor de Eerste Communie. Ook kinderen die buiten Uitgeest op school zitten zijn van harte welkom, net als kinderen die al in een hogere groep zitten, maar graag (alsnog) hun communie willen doen. Voor aanmeldingen of extra informatie kan men contact opnemen met de pastorie (tel: 0251-312331) of stuur een e-mail naar eerstecommunieuitgeest@hotmail.com.
De werkgroep Eerste Communie is bovendien op zoek naar versterking. Vindt men het leuk om een groep kinderen te begeleiden op weg naar hun Eerste Communie? Geef dan een seintje naar het bovenstaande email adres of neem contact op met de pastorie. Vrijblijvend een keer meedraaien is natuurlijk altijd mogelijk.