Geeft Saskia straks ook les op jouw school?

Partnerbijdrage
Saskia de Vries
Saskia de Vries (Foto: aangeleverd)

EGMOND AAN ZEE - “Ik had vroeger op school zó’n leuke juf dat ik als klein meisje al riep: ‘Ik word ook juf”, zegt de in Egmond aan Zee woonachtige Saskia de Vries (37). De moeder van Bas (6) en Lieke (5) heeft het idee van jongs af aan omarmd met als gevolg dat ze in 2012 afstudeerde aan de Hogeschool IPABO in Alkmaar. Sindsdien is Saskia als leerkracht werkzaam in het basis- en bewegingsonderwijs.

Egmondse leerkracht basisschool in te huren als ZZP-er

“Ik heb op verschillende scholen gewerkt, waarbij de midden- en bovenbouw mij het meest aanspreken. Momenteel werk ik vier dagen in de week op basisschool De Zevensprong in Heerhugowaard. Dat bevalt me prima en dat blijf ik het komend jaar ook doen, maar dan voor twee dagen per week. De overige twee dagen wil ik mezelf gaan verhuren als ZZP-er waarbij ik naast ‘gewone’ lessen ook inzetbaar ben als gymjuf.”

Om kenbaar te maken dat Saskia beschikbaar is als ZZP-er heeft ze een website gelanceerd onder de veelzeggende noemer www.saskiageeftles.nl.

“Ik heb mezelf sinds maart 2021 ingeschreven als zelfstandige en ben na de zomervakantie als zodanig beschikbaar. Ik heb er heel veel zin in om op verschillende scholen werkzaam te zijn en tegelijkertijd kennis te nemen van nieuwe onderwijsmethodes en – visies”, zegt de bevlogen leerkracht die kernwaarden als duidelijk, geduldig, zorgzaam, eerlijk, creatief en flexibel tot haar skills kan rekenen.

“Lesgeven is echt mijn ding. Ik werk heel graag met kinderen, of dat nu in de klas is of op het sportieve vlak. Ik heb zelf altijd aan trampolinespringen gedaan en heb daar ook met veel plezier les in gegeven. Momenteel geef ik naast mijn werk als leerkracht ook nog drie keer per week voetbaltraining.”

Meer weten over deze veelzijdige leerkracht? Zie: www.saskiageeftles.nl!