Nieuwe rubriek

Grote opkomst tijdens informatie-avond voor kartrekkers Herenboeren Kennemerland

Duurzaam
Zoom-meeting met de potentiële kartrekkers voor Herenboeren Kennemerland.
Zoom-meeting met de potentiële kartrekkers voor Herenboeren Kennemerland. (Foto: Herenboeren Kennemerland)

CASTRICUM/REGIO - Zoveel reacties hadden de initiatiefnemers Wolter van der Vlist, Bob van Leeuwen, Susanne van Rhee en Wietske Lute van farming community Herenboeren Kennemerland niet verwacht. Een artikel met oproep in onze krant leverde binnen twee weken bijna 90 mails op. 

Wietske: “De aangekondigde informatie-avond dachten de vier aanvankelijk wel even bij een van hen thuis te kunnen doen, want als er zeven man zou reageren waren we al dik tevreden.”

Door de overweldigende belangstelling werd het een online bijeenkomst. Vorige week druppelden de eerste deelnemers al ver voor aanvang binnen via Zoom. “De sfeer zat er gelijk in”, vervolgt Wietske. “Met Wolter als gastheer spatte het enthousiasme van de computerschermen. Er was een introductiefilmpje van Herenboeren Nederland; er was een leuke poll met relevante vragen; er was een ‘Herenboeren-speed-date’ waarbij willekeurige koppels samen even in een break-outroom werden gezet om kennis te maken; en natuurlijk was er ook veel informatie. De kop is eraf! Op naar de volgende (fysieke) bijeenkomst.”

Belangstellenden kunnen zich nog steeds melden via Herenboeren Kennemerland