Loting ICGT: FC Uitgeest - Manchester United!

  Nieuws

UITGEEST – Via een live-uitzending op Facebook is woensdag de loting voor het 33e ICGT voltrokken. Het resultaat? Een schitterend deelnemersveld onderverdeelt in twee poules van vier teams. Met ook nog eens een schitterende openingswedstrijd: FC Uitgeest – Manchester United!

Net als vorig jaar werd de loting uitgevoerd door de toppers van de ICGT-videoploeg. Ze werden daarbij geassisteerd door een paar spelers die namens FC Uitgeest meedoen op het ICGT én door AZ-spits Ferdy Druijf. Deze Uitgeester deed in 2016 en 2017 mee namens de Alkmaarders, werd vorig jaar zelfs topscoorder én maakte onlangs nog zijn debuut in de Eredivisie ook. Vorig jaar hielp hij ook met de loting en dit jaar was ‘ie dus opnieuw van de partij.
FC Uitgeest-speler Bonno Tonin lootte twee ploegen in de B-poule: FC Volendam en Real Madrid. Daarna lootte Druijf uitgerekend zijn eigen AZ. De Alkmaarders komen in de poule van FC Uitgeest en Manchester United terecht. Vervolgens lootte hij NEC/FC Oss, dat in Poule B terechtkomt bij Volendam en Real Madrid. Rens Brouwer, speler van FC Uitgeest, completeerde de loting door Red Bull Brasil in Poule B te loten en Palmeiras in Poule A te loten.
En daarmee is de pouleverdeling is als volgt voor Poule A: FC Uitgeest, Manchester United, AZ Alkmaar en Palmeiras. Voor Poule B: FC Volendam, Real Madrid, NEC/FC Oss en Red Bull Brasil.
Het ICGT wordt dit jaar gespeeld op zaterdag 19 en maandag 21 mei. Uiteraard is de entree gratis en is het van de vrijdag tot en met de zondag volle bak op het sportterrein van FC Uitgeest. Vrijdag start het weekend met het Bedrijventoernooi en de clubavond. Op zaterdag staat, na het ICGT, het Arie Bonkenburg Toernooi op het programma. Ook dit jaar is er weer een 7 tegen 7-toernooi en de Foute Party vindt – na groot succes – ook dit jaar weer plaats. Dat belooft dus weer een topweekend te worden!

Meer berichten