Open Watersportdag in Uitgeest

  Nieuws

UITGEEST - Watersportcentrum Uitgeest opent het watersportseizoen op zondag 22 april met de traditionele Open Watersportdag. Dit is alweer de 34e editie van deze Open Watersportdag. ''Met deze open dag vieren wij de opening van het watersportseizoen'', aldus de organisatie.
Op de terreinen van de jachthaven aan de zuidoever van het Uitgeestermeer vinden vanaf 11.00 uur een verscheidenheid aan activiteiten plaats. Zo kan men onder andere rondvaarten maken met verschillende boten, zijn er aquabubbels, is er een gezellige zeemansmarkt en is er bij de restaurants, maar ook op andere plaatsen over het hele terrein, levende muziek. Ook de jongsten worden hierbij niet vergeten en is er bijvoorbeeld een kinderkermis. Uiteraard wordt ook aan de innerlijke mens gedacht en is er een grote keus aan eten en drinken.
''Nieuw dit jaar zijn de demonstraties van de Jeugdbrandweer en de badeendjesrace. Bij de Jeugdbrandweer kunnen kinderen, naast het bekijken van demonstraties, ook zelf aan de slag. Koop een van de lootjes van de 1500 badeendjes en maak kans op een mooie prijs. De opbrengst is deels bestemd voor een scholingsproject in Kenia en deels voor een vakantiedag voor kinderen in de eigen regio. De badeendjesrace is ’s middags om 15.00 uur'', aldus de organisatie.
De organisatie van de Open Watersportdag is in handen van alle ondernemers van Watersportcentrum Uitgeest, gevestigd op deze mooie zuidoever van het meer. Voor bezoekers dé gelegenheid om kennis te maken met de vele kanten van de watersport én met de enthousiaste mensen die dat mogelijk maken.
De Open Watersportdag vindt plaats aan de Lagendijk 7 in Uitgeest en wordt om 13.00 uur geopend door de burgemeester van Uitgeest, mevrouw Wendy Verkley-Eimers. De festiviteiten duren tot 17.00 uur. Meer info: http://www.watersportcentrumuitgeest.nl/ en https://www.facebook.com/OpenWatersportdagUitgeest/.

Meer berichten