Recordbedrag bij spectaculaire badeendjesrace - 'Liefst 2018 euro voor kinderen dichtbij en ver weg'

  Nieuws
Recordbedrag bij spectaculaire badeendjesrace<br /><span class="chapeau">'Liefst 2018 euro voor kinderen dichtbij en ver weg'</span>
Recordbedrag bij spectaculaire badeendjesrace<br /><span class="chapeau">'Liefst 2018 euro voor kinderen dichtbij en ver weg'</span> (rodi.nl)

UITGEEST – De Rotaryclubs van de regio Midden Kennemerland heeft maar liefst 2018 euro opgehaald voor kinderen dichtbij en ver weg. Op een zonovergoten en zeer drukbezochte Open Watersportdag kwamen honderden bezoekers kijken hoe 1500 genummerde badeendjes door de burgemeester en de brandweer van Uitgeest naar het einde van het parcours werden gespoten en daar door Diving Service Beverwijk werden opgevangen.
De gelukkige bezitters van het lot met het corresponderende nummer gingen met de prijzen naar huis. De eerste 42 van de genummerde eendjes waren goed voor mooie prijzen, die geheel belangeloos beschikbaar werden gesteld door verschillende leveranciers.

Opbrengst

De opbrengst van deze dag wordt door de Rotary Foundation verdubbeld, waarna de helft van het geld gaat naar een educatieproject voor kinderen in Kenia en de andere helft naar een waanzinnig leuke Kindervakantiedag voor kinderen de regio, die een verzetje heel erg goed kunnen gebruiken, bijvoorbeeld vanwege de situatie thuis.
De winnende lotnummers en de bijbehorende prijzen zijn gepubliceerd op de Facebookpagina en de website van Rotaryclub Heemskerk-Uitgeest.

Meer berichten