Stratenvolleybaltoernooi in Uitgeest - Inschrijving reeds van start

  Nieuws
Het Stratenvolleybaltoernooi Buiten Voluit. (foto aangeleverd)
Het Stratenvolleybaltoernooi Buiten Voluit. (foto aangeleverd) (rodi.nl)

UITGEEST - Twee jaar geleden organiseerde volleybalvereniging Voluit uit Uitgeest voor de laatste keer het Stratenvolleybaltoernooi op het terrein van de IJsbaan aan de Castricummerweg. Het wordt tijd dat het evenement onder de nieuwe naam 'Buiten Het VOLUIT Toernooi' herleeft. Ditmaal wordt het gespeeld op zaterdag 2 juni. Aan het toernooi kan worden deelgenomen door vrienden-, buren- en collega-teams, teams van bedrijven en vrijwilligersgroepen en bevriende sportclubs, niet alleen uit Uitgeest, en natuurlijk mag een stratenteam ook nog. Zij strijden in een ontspannen sfeer om de titel: "VBT-team van het jaar 2018."
Spanning, inzet, enthousiasme, samenwerking, aanmoediging, hilariteit, af en toe een topprestatie, ontspannen en lekker bezig zijn, vormen de sleutelwoorden voor de vele teams met hun vele supportersscharen, die de laatste jaren het toernooi bezoeken.
Er wordt gespeeld op het terrein van de IJsbaan aan de Castricummerweg. De bedoeling is dat men om ongeveer 12.00 uur aanwezig is, om 12.30 uur wordt begonnen en uiterlijk 17.30 uur de (nieuwe) kampioen van Uitgeest gehuldigd kan worden.
Alle teams spelen evenveel wedstrijden en naar gelang het programma vordert wordt de speelsterkte aangepast aan de voorafgaande resultaten. Deelname is voor eigen risico. Voluit aanvaart geen enkele aansprakelijkheid aangaande blessures en ongevallen. Er kan deelgenomen worden onder een origineel gekozen TEAM-naam door deelnemers vanaf 16 jaar.
Ieder team heeft minimaal twee dames in het veld en maximaal drie competitie spelende volleyball(st)ers in het veld. Het inschrijfgeld bedraagt € 25,00 en men kan zich digitaal inschrijven. Inschrijf formulier staat op de site van vvvoluit .De inschrijving is definitief zodra het inschrijfgeld op de rekening van onze penningmeester is verschenen. De inschrijving moet uiterlijk 19 mei binnen zijn.
Het rekeningnummer is: NL52 RABO 0152110445 t.n.v. volleybalvereniging Voluit o.v.v. de gekozen TEAM-naam. Voor verdere info: Ab Pepping: 06-16661711/Bert Wubbels: 0251-310826/Jan Bos: 06-44798548.

Meer berichten