Kennismaken met kanovaren

  Nieuws
Kanovaren is pure, recreatieve watersport. (foto aangeleverd)
Kanovaren is pure, recreatieve watersport. (foto aangeleverd) (rodi.nl)

UITGEEST - Kanovaren is pure, recreatieve watersport. Gemakkelijk te leren, niet duur en heerlijk ontspannend. De ideale sport voor waterrijk Nederland en met een kano kom je op de mooiste plekjes, ook die waar andere watersporters niet kunnen komen.
Kanovereniging Uitgeest heeft ongeveer honderd leden en is gehuisvest in een historisch gebouw aan de Meldijk. Vanuit het clubhuis zit je binnen enkele minuten op het mooie Uitgeestermeer, een droomlocatie. Wil je meer spanning? Er is een groep zeekanoërs en men gaat regelmatig lekker stoeien in de branding bij Bakkum. Bovendien worden er jaarlijks vele tochten en tochtjes georganiseerd. En je hoeft niet eens zelf een kano te bezitten want je kunt gebruik maken van onze uitstekende club-boten.
Vrijblijvend meevaren? Dat kan altijd, neem gewoon eens contact op, of meld je aan voor een van de instapavonden (22 of 29 augustus). Of kom langs op een woensdagavond in de kantine van kanovereniging Uitgeest. Voor info: www.kanovereniging-uitgeest.nl, op Facebook, of bel Henk Hoogerwerf: 06-10056572 .

Meer berichten